Més esport

SURF DE VELA

GRAN PREMI CATALUNYA

El ruixat, l'antesala del xou

El vent de sud va obrir la jornada a mitja tarda, tot i que l'onatge fort ja havia engrescat tothom

La competició ahir no va arrencar fins a les sis de la tarda, tot i que el ruixat del matí, i sobretot el fort onatge, va engrescar de valent els competidors, que no van dubtar a saltar a l'aigua amb stand up paddle (surf amb rem), una modalitat molt de moda als Estats Units, que ajuda als surfistes a entrenar l'equilibri.

L'entrada a l'aigua dels regatistes va ser espectacular. La força del vent i la duresa de les onades van fer precisament que el líder, Bjorn Dunkerberk, trenqués el pal i l'hagués de substituir a cuita corrents.

En la jornada d'ahir va visitar la seu del Gran Premi Catalunya Cerin Williams, membre de la ISAF. El dirigent mundial va elogiar l'organització del campionat i va manifestar que la zona podria rebre algun campionat d'alt nivell en els pròxims anys.

Els favorits, endavant.

Els principals favorits de la competició van continuar ahir endavant. En la jornada d'ahir van fer acte de presència a la platja de Sant Pere Pescador dos dels millors surfistes del món, l'australià Josan Polokow i el hawaià Kai Lemi, que, acompanyats pel seu principal patrocinador, avui faran una exhibició a la platja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)