Handbol

El Fraikin Granollers renova Pol Valera i Sergi Franco per dues temporades

Handbol. També allarguen el contracte, però per un any, Pol Sastre i Borja Lancina

El Fraikin BM Granollers ha anunciat la renovació per dues temporades de dos joves del planter, el central Pol Valera i l’extrem Sergi Franco. També han allargat el seu vincle contractual amb el club granollerí, en aquest cas per un any, el porter Pol Sastre i el primera línia Borja Lancina. Aquestes renovacions s’afegeixen a les que ja es van anunciar el dia de Sant Joan, d’Edgar Pérez, Marc Guàrdia i Marc García, i a les incorporacions de Chema Márquez, Rodrigo Salinas, Antonio García i Oriol Rey.

Renovacions de Vegué, González, Wiggins i Sarandeva

També ha estat dia de renovació en l’equip femení, el KH-7 BM Granollers. Les extrems Ona Vegué i Ana González han renovat per dues temporades, mentre que la portera Nicole Wiggins ha signat per un any, amb opció a un segon, i Lora Sarandeva, per un curs. El conjunt de Robert Cuesta també va definint el seu projecte després que a principis de setmana s’anunciés les renovacions de Giulia Guarieiro, Kaba Gassama i Mireia Torras, i a les incorporacions de Lea Kofler, Jana Sobrepera i Janna Castañera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)