Atletisme

Sara Andrés brilla a l’Hospitalet

Atletisme. La madrilenya estableix un nou rècord d’Espanya en salt de llargada de la categoria T62 (4,89 m). El tortosí Yassine Ouhdadi es queda a les portes de la mínima paralímpica en 5.000 m

La madrilenya Sara Andrés (Miacum Las Rozas), amb un millor intent de 4,89 m, va establir un nou rècord d’Espanya en salt de llargada de la categoria T62 en el míting internacional de l’Hospitalet Gran Premi Sauleda d’atletisme adaptat. Andrés va complir els pronòstics i també es va imposar en els 100 m per a atletes ambulants (14.25) i va ocupar el segon lloc en els 200 m (29.54), distància en què va ser superada per Lia Beel (28.66).

Tot i l’absència d’aficionats i la testimonial participació internacional a causa de la Covid-19, la reunió va tenir grans al·licients, com ara la recerca de marques mínimes per als europeus i els Jocs Paralímpics de Tòquio pels atletes catalans i espanyols. En aquest sentit, va destacar la gran actuació del tortosí de l’Hospitalet Atletisme Yassine Ouhdadi, que va fer tota una exhibició en els 5.000 m T13 i es va quedar a tocar del bitllet paralímpic (14:54.28). El mallorquí Joan Munar va segellar el doblet en els 100 m (11.52) i els 200 m (23.10) ambulants, i en el salt de llargada van vèncer l’olotí Xavi Porras (5,94 m) i la madrilenya Sara Martínez (5,22 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)