Futbol sala

Les dues cares de l’Industrias

Futbol sala. El triomf al Palau confirma la doble condició del conjunt colomenc, consistent a domicili, on no ha perdut cap partit (2-3-0), i tou a casa, on encara no ha guanyat (0-1-3)

L’Industrias Santa Coloma, amb l’assalt al Palau Blaugrana (1-2), ha estat un dels protagonistes de la darrera jornada de lliga. La seva gesta ha estat reconeguda a l’hora de triar el millor quintet, en el qual s’ha inclòs el porter Mario Almagro i, com era d’esperar, l’eslovac Tomas Drahovsky, que amb els dos gols s’ha tornat a col·locar al capdavant de la llista de màxims golejadors del campionat, amb nou. El triomf en el santuari blaugrana certifica la doble condició de l’Industrias: consistent a domicili, on continua invicte després de cinc partits (2-3-0), i tou a casa, on encara no ha pogut guanyar en quatre jornades (0-1-3). En aquest sentit, el tècnic Javi Rodríguez, que s’estrenava a la banqueta rival en la que havia estat casa seva, ja enviava un missatge després del partit: “No ens servirà de res haver guanyat al Palau si després no som capaços de fer-ho en la pròxima jornada.” L’entrenador colomenc va reclamar continuïtat als seus jugadors i la pròxima oportunitat serà avui (18.30 h) contra el Peníscola en el camp del Ferro. En tot cas, no va posar cap inconvenient a la victòria: “Ens ho mereixíem per tot el que ens havia passat en jornades anteriors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)