Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma no passa de l’empat amb el Peníscola (2-2)

Futbol sala. L’equip colomenc s’ha avançat dues vegades en el resultat, però continua sense cantar victòria en cinc partits al Camp del Ferro

L’Industrias Santa Coloma estarà una jornada més sense poder cantar victòria en el Camp del Ferro. L’equip colomenc s’ha avançat dues vegades en el resultat, però s’ha hagut de conformar amb l’empat a 2 contra el Peníscola, que figura en la part alta de la classificació de la primera divisió.

El conjunt colomenc ha colpejat primer gràcies a un contraatac culmimat per Llamas (2’). El Peníscola, amb més possessió, ha fet un pas endavant per intentar controlar el ritme de partit, però les millors oportunitats eren per l’Industrias. Una canonada per l’escaire de Drahovsky després d’un servei de cantonada ha fet lluir Molina (11’) i poc després Khalid (14’) ha perdonat el segon amb un xut desviat amb un contra un amb el porter rival. El tècnic del Peníscola ha demanat temps mort, però han estat novament els colomencs qui han portat més perill a l’àrea amb un xut al pal de Sepe, i una doble intervenció de Molina després del rebuig. El resultat ja no s’ha mogut abans del descans.

Després de la represa l’equip del Baix Maestrat ha restablert l’equilibri amb un xut ajustat al pal de Paniagua (23’). Lluny d’arronsar-se, l’equip colomenc ha tingut una bona reacció i després de diverses oportunitats ha aprofitat la superioritat numèrica per l’expulsió de Walex per marcar el segon amb un cop de cap de Bruno Petry (27’) en una assistència de Llamas. L’alegria no li ha durat gaire a l’equip català perquè amb un servei ràpid de banda el Peníscola ha sorprès la defensa local despistada i Miguel Fernández (30’) ha tornat a empatar. Javi Rodríguez se l’ha jugat amb el porter jugador a 3:20 per al final, però no ha pogut segellar el gol de la victòria. En cinc partits al Camp del Ferro, l’Industrias presenta un balanç de dos empats i tres derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)