Handbol

El pont de la recuperació

Handbol. El Sarrià i el Bordils tenen partit avui a casa abans del derbi, dimarts que ve

El Sarrià i el Bordils tornen a jugar a casa, com fa una setmana, quan van sumar una derrota a les seves ratxes –tres i quatre, respectivament–, abans de veure’s les cares dimarts al Blanc i Verd en el partit ajornat per un positiu de Covid al Bordils.

El Sarrià rep el Lalín (19 h), que també encadena tres derrotes seguides i que té un punt més, amb l’objectiu de no fer les concessions de la setmana passada amb l’Alacant (7-13, 23-21 i 26-28). “Les sortides marquen i normalment ho fem bé. Mirarem de corregir-ho contra un rival al qual agrada córrer, com nosaltres”, diu Salva Puig, que espera recuperar Nitu Pórtulas, amb un esquinç al turmell fa quinze dies.

El dia de Jordi

Jordi González serà el protagonista del Bordils - Barça B (19.30 h), després de ser el botxí del seu equip de tota la vida en la primera jornada (33-28). “Volem jugar al màxim com sempre però tranquils sabent que no serà de la nostra lliga” diu Pau Campos, que hi afegeix: “L’any passat els vam guanyar dos cops i el primer partit van suar. Els últims set minuts va aparèixer en Jordi, que ens va aturar quatre o cinc pilotes seguides: un penal, dos llançaments de sis metres, un contraatac a Palahí...”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)