El Bordils es deixa empatar a 29 a la pista de l’Alacant

Handbol.

El Bordils ha sumat el tercer punt a la lliga, en el tercer empat i contra l’equip amb qui va aconseguir el primer, en un desenllaç similar al d’avui perquè l’Alacant marcava el 26-26 al Blanc i Verd a l’octubre a dos segons per acabar. En aquest cas, els bordilencs han vist com els tres gols que tenien a dos minuts i mig (26-29) no han tingut la recompensa dels dos punts.

El conjunt verd ha manat des del primer minut (0-1 Pep Reixach a la contra) i ha arribat a tenir tres gols de marge (4-7, Palahí amb quatre gols de l’extrem esquerrà). Però l’Alacant ha capgirat el marcador amb un parcial de 6-1 que obligava Pau Campos a demanar temps mort al minut 16 (10-8). Montes i Palahí empataven a 10 i dos gols seguits de Pep posaven de nou el Bordils per davant (12-13).

El penal aturat per David Mach i el posterior gol de Jairo Montes han tornat a ajustar el marcador amb la superioritat bordilenca (20-19), després d’estar tres gols per sota a la segona meitat amb un 4-0 local 20-17. Mach ha aturat un segon penal amb 23-20 i Pep Reixach també desaprofitava un llançament dels 7 metres.

La reacció

Xicu –defensava Dídac Vilar en la mixta 5-1– i Pep Reixach han liderat la reacció (23-22) i, amb Mach mantenint el to a la porteria, Palahí empatava a 23 i Xicu a 24 en superioritat. Márquez al refús d’una aturada a Palahí al límit de passiu ha posat el Bordils per davant (24-25) i donava la iniciativa als verds en l’alternança

Palahí després de temps mort i amb amenaça de passiu ampliava la diferència (25-27) i Esteve Ferrer recuperava la màxima (25-28) completant el 0-3 que feia demanar minut als locals a 4:53.

La inferioritat per l’exclusió de Prat ha acabat amb 1-0 a dos minuts i mig i Xicu Reixach ha fet el 26-29 amb set contra set. L’Alacanat pressionava a tota la pista i amb 27-29 a 1:21 Campos aturava de nou el rellotge per un atac en què a pep reixach li aturaven el llançament. Márquez era exclòs a 58 segons i l’Alacat esposava a un a 40 segons mitjançant Esteban, que ha tingut el gol de l’empat a 11 segons. Mach l’ha parat però els àrbitres han assenyalat penal per defensar dins l’àrea i Llopis ha empatat a 29.