Gaire lluny es resisteix

Handbol. Quarta derrota en cinc partits com a visitant del Sarrià, que només ha guanyat al seu pavelló i al Blanc i Verd, dimarts passat

teucro 34 sarrià 28

SD TEUCRO:Wermbter, Dzokic, Sánchez, Rodríguez, Sierra (2), Remeseiro (7), Pereiro (6), Manojlovic, Herrera (4), Pérez, Sio, Martínez (4), Gómez, González, Deco (1) i Iglesias (10).UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Pórtulas (1), Segarra (1), Toro, Martínez (3), Martí Arnau (2), Pere Arnau (6), Ballester (1), Mariscal (3), Moreno, Lozano (5), Gutiérrez (1), Torres (2),, Teixidor (2) i Vicente (1).PARCIALS:3-2, 7-7, 10-9, 12-11, 13-13, 15-13; 18-14, 21-15, 24-18, 28-22, 32-26 i 34-28.ÀRBITRES:Montero Suárez i Estellés Garcia. Exclusions a Pereriro, Herrera, Deco i Iglesias i a Martínez i Martí Arnau.

El Sarrià va perdre a la pista del Teucro –segon triomf a casa, tercer del curs– i continua sense guanyar com a visitant, a excepció del duel de dimarts passat al Blanc i Verd. És la quarta derrota en cinc partits com a visitant dels sarrianencs, que malgrat el 2-0 inicial es mantenien amb possibilitats en la primera meitat (15-13), en què gaudien d’un únic punt d’avantatge (7-8 Guillem Lozano).

Salva Puig aturava el partit amb un 6-2 després del descans (21-15, 41’), però el màxim avantatge local arribaria als set (23-16). El pitjor, el cop al genoll de Martí Arnau que el va fer marxar directament als vestidors amb 29-23. Teixidor i Vicente després d’un altre temps a set minuts escurçaven la distància (31-26 a 6:04), però la diferència encara arribaria a vuit (34-26).

El Bordils no es dona per vençut

“Amb la intenció de guanyar i l’ànim sencer” és com afronta el Bordils el partit d’aquest migdia a la pista de l’Alacant, segons Pau Campos, que recorda com és capaç de recuperar-se l’equip dels cops. “Les nostres aspiracions segueixen intactes”, afirma l’entrenador, conscient del bon moment que viu el rival d’avui, que va fer el gol de l’empat a 26 quan faltaven dos segons per acabar un dels dos partits en què el conjunt bordilenc ha puntuat aquest curs –l’altre és l’empat a 25, també a casa amb el Teucro.