Un punt per tallar la ratxa

Handbol. El Bordils posa punt final a la sèrie de sis derrotes seguides, amb un molt bon partit a Alacant, en què guanyava de tres a dos minuts i mig

Alacant 29 Bordils 29

SPORTING ALACANT:Martín, Moreno (4), Jorge Hernández, Sergio Martínez (4), Villar (4), Emilio Martínez, Esteban (2), Padilla, Luis Hernández (1), Mancebo (2), Delgado, Borràs, González (2), Llopis (7), Dorde i Moll (3).CLUB HANDBOL BORDILS:David Mach, Carles Pou (1), Xicu reixach (3), Prat (1), Palahí (6), Masó, Vilanova, Ferran Pou, Oliver, Fornès, Montes (5), Batlle, Bañeras (1), Pep Reixach (8), Márquez (3) i Ferrer (1).PARCIALS:2-3, 6-7, 11-8, 12-10, 15-14, 16-16; 21-18, 24-20, 24-22, 25-24, 26-27 i 29-29.ÀRBITRES:José Alberto i Enrique Javier Romero Cruz. Exclusions a Luis Hernández i Mancebo (2), i a Prat (2), Palahí (2), Vilanova i Márquez.

“Quan ets a baix tothom et perd el respecte, i no estem satisfets amb les últimes accions. Però ens emportem un punt, que últimament dèiem que jugàvem tan bé i no sumàvem, i almenys trenquem la ratxa”, és la reflexió de Pau Campos a l’empat a Alacant, amb què el Bordils posa fi a gairebé dos mesos sense sumar –l’empat a casa contra el Teucro el 17 d’octubre era l’anterior– i sis derrotes seguides. “Ens han condicionat molt les exclusions de Prat i Uri Márquez; són quatre minuts amb un jugador menys quan s’està jugant tot”, diu l’entrenador sobre el desenllaç, en què tenien un marge de tres gols a dos minuts i mig. “Defensant ho hem mig salvat, però atacant ens han pressionat i els àrbitres han decidit que amb tres passades era passiu”, argumenta.

L’Alacant havia empatat a 26 al Blanc i Verd a dos segons, i aquest cop ho feia a 29 quan en quedaven onze.

Xicu –defensava Dídac Vilar en la mixta 5-1– i Pep Reixach lideraven la reacció (23-22) i, amb Mach molt fi a la porteria, Palahí empatava a 23 i Xicu a 24 en superioritat. Márquez al rebuig d’una aturada a Palahí al límit de passiu donava avantatge al Bordils (24-25) i Palahí, després de temps mort i amb amenaça de passiu, ampliava la diferència (25-27) abans que Esteve Ferrer recuperés la màxima (25-28) completant el 0-3 a 4:53. Xicu de nou feia el 26-29 quan s’havia recuperat l’exclusió de Prat, però la pressió dels locals permetia a l’Alacant posar-se a un a 40 segons amb Márquez exclòs. Mach parava l’empat a onze segons, però els àrbitres xiulaven penal per defensa dins l’àrea i Llopis feia l’empat a 29.

El Bordils havia començat fort (4-7, Palahí amb quatre gols de Pep Reixach) i s’havia refet d’un 4-0 (20-17) abans d’un esforç en què li va faltar el premi dels dos punts.