L’Atlètic Barceloneta s’estrena a Europa amb un triomf contundent contra el Hannover (8-16)

Waterpolo. Alberto Munárriz, autor de sis gols, ha segellat una actuació estel·lar

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha començat amb bon peu la nova edició de la lliga de campions amb un victòria contundent contra el Hannover (8-16) en la bombolla de Budapest. La segona jornada al Duna Arena serà avui contra el Dinamo Tbilisi (14 h per Tdp).

Després de dos llançaments errats, Alberto Munárriz ha trencat el gel a la tercera, amb una forta canonada. Les aturades de Dani López Pinedo, la pressió defensiva i dues sortides al contraatac culminades per Alex Bustos i Felipe Perrone obrien la primera escletxa en el resultat (0-3). El Hannover ha agafat aire i ha reaccionat gràcies a dues superioritats, resoltes per Aleksandar Radovic i Petar Muslim, i un penal executat per Ivan Nagaev. L’equip mariner ha posat una marxa més en el segon quart i en un tres i no res, Munárriz, per partida doble, i Felipe Perrone, enganyant el porter rival, ha obtingut una renda de tres gols (3-6). El videoarbitratge ha concedit el quart gol del Hannover, obra de Radovic, però els mariners no volien fer més concessions i dues dianes més, en superioritat, d’Álvaro Granados i Marc Larumbe tancaven la primera meitat amb un còmode avantatge de 5-8.

L’Atlètic Barceloneta, amb un Munárriz en estat de gràcia i que ha marcat tres gols més (sis en total), ha continuat amb la velocitat de creuer davant un conjunt germànic que amb la Bundesliga aturada ha trobat a faltar el ritme de competició i ha anat perdent força amb el pas dels minuts. En l’intercanvi de gols final, els mariners s’han apuntat també els dos últims parcials (1-4 i 2-4) per segellar el definitiu 8-16. Amb el partit resolt, Chus Martín ha donat entrada a Joao Coimbra sota els, que s’ha estrenat en la competició amb quatre minuts de joc.