Atletisme

La mínima, al sac

Atletisme. Guerrero s’estrena en la temporada a Karslruhe amb un quart lloc en els 1.500 m (4:12.81) que li garanteix un lloc a l’europeu

Esther Guerrero (New Balance) va estrenar-se en la temporada indoor amb un quart lloc en els 1.500 m del míting de Karlsruhe amb 4:12.81, 19 centèsimes menys que la mínima exigida per a l’europeu de Torun (Polònia). Amb tot, no va ser una bona cursa per a la banyolina, que té una marca personal de 4:07.46. La llebre va anar més lenta del previst i el grup de favorites va anar sempre molt junt. Va intentar posar-se al capdavant del grup per canviar el ritme, però les altres atletes van respondre i es va arribar a un final en grup en què ella en va ser la principal perjudicada. Va intentar avançar pel carrer 1 per estalviar-se metres, però l’alemanya Granz la va tapar descaradament i fins i tot la banyolina va estar a punt de perdre l’equilibri. El triomf va ser per a Trost (4:12.02), seguida de Nayongyo (4:12.36), la favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)