El Bordils empata amb el Burgos amb un gol al darrer segon (25-25)

Handbol.

El Bordils segueix sense perdre aquest 2021 i ha trencat la ratxa de cinc victòries seguides del Burgos amb un empat que ha signat Carles Pou a la darrera possessió, de 20 segons i després de temps mort de Pau Campos

El lateral a set minuts per la mitja part feia l’11-13 que completava el 5-0 de parcial, apareixent al pivot i confirmant la millor local, després que Pau Campos hagués d’aturar el partit amb 5-10 al minut 15. Rodoreda a l’inici posava els locals per davant i, una exclusió visitant encara al minut u endarreria la posada en marxa de Burgos, que arribaria precisament amb dos gols d’huix (1-2).

El Bordils atacava bé però l’internacional montenegrí Mile Mijuskovic es mostrava infal·lible a la porteria i el Bordils necessitava quasi sis minuts per marcar: 2-3 Oliver i 3-3 Palahí. Huix un altre cop liderava l’atac vermell (3-4) i l’exclusió de David Masó permetia el Burgos ampliar el marge fins el temps mort.

Després, Batlle ha parat dos penals. El primer ha acabat amb Montes fent el 13-14 al 29’. El segon, amb Torres marcant del refús del seu llançament el 14-16 amb què s’arribava al descans.

Dalmau Huix ha tornat a replicar el gol del Bordils, ara de Pep Reixach per obrir la segona meitat . Però l’extrem, amb el Bordils amb superioritat –i el seu germà Xicu d’avançat en la 5-1– ha empatat a 17 des de la seva posició i a 18 des dels 7 metres. L’esquerrà ha repetit de penal però era el 19-21, amb el Burgos imposant el seu talent als dos costats (20-24).

Reixach de nou de penal ha marcat després de vuit minuts i mig (21-24) i David masó un minut després posava emoció al tram final (22-24). Fins la posterior exclusió de Carles Pou i el 22-25 de penal.

Montemayor a més de sis minuts reduïa la diferència (23-25) i, de fet, el Burgos havia de demanar temps mort després que ho fes el Bordils i a 1:46 sense que el marcador s’hagués mogut encara.

Carles Pou ha forçat una exclusió a 1:01 i Pep reixach no ha fallat de penal (24-25). El Bordils ha recuperat la possessió a 48 segons i després de temps mort a 20 segons pel final i, atacant amb set, ha pogut acabar empatant després d’una molt bona circulació de pilota mitjançant Carles Pou.