Handbol

Una prova de molt de nivell

Handbol. El Bordils rep el Burgos (19.30 h) una setmana abans de la visita a Sarrià de Ter conscient que pot tenir la seva oportunitat

“Té molt bon equip i si els surt tot et passen per sobre”, adverteix Pau Campos sobre el rival d’aquest vespre (19.30 h) al Blanc i Verd, el Burgos. És el segon i encadena cinc victòries seguides amb una plantilla feta per pujar a l’Asobal, amb fitxatges com el lateral format al Blanc i Verd Dalmau Huix. “No es conformen amb estar a Plata”, diu el tècnic del Bordils sobre un ascendit el curs passat.

El duel a El Plantío a l’octubre és el clau al qual s’aferra l’equip de Pau Campos, que ha guanyat l’únic partit que ha jugat aquest any i que en la primera volta (31-26) marxava al descans amb empat a 14 malgrat un 6-0 encaixat (12-7). Els locals voldran que es jugui en estàtic a les dues porteries, perquè l’amplitud de la banqueta castellana els permet d’anar a mil per hora. El Bordils, sense Prat i Bañeras, lesionats al genoll, i que tampoc disposa d’Adrià Fornès, amb sobrecàrrega, no pot planificar un partit a córrer amb el Burgos.

El Sarrià, amb el positiu per Covid-19 d’un jugador de la seva bombolla d’entrenaments, es queda sense jugar per segon cap de setmana seguit i, d’aquesta manera, el de dissabte que ve al vespre (20 h) seria el primer partit de l’any per a l’equip de Salva Puig. El Bordils tampoc va jugar el cap de setmana passat a la pista del Teucro, que també tenia positius a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)