Quina injecció de moral

Handbol. El Bordils frena el Burgos, dissenyat per pujar a l’Asobal i que arribava amb cinc triomfs seguits, amb un gol de Carles Pou en l’últim segon

Bordils 25 Burgos 25

CLUB HANDBOL BORDILS:David Mach, Carles Pou (3), Xicu Reixach, Márquez (1), Palahí (2), Masó (1), Vilanova, Ferran Pou, Oliver (2), Moreno (2), Montes (3), Batlle, Rodoreda (1), Pep Reixach (8), Ferrer (1) i Montemayor (1).UBU SAN PABLO BURGOS:Moral, Braga (6), Gastón (2), González (2), Espinosa, Blanco (1), Rasero, Madrigal (2), López (1), Rodríguez (2), Huix (5), Torres (1), Tamayo (3), Da Silva i Mijuskovic.PARCIALS:1-1, 4-6, 5-10, 8-13, 11-14, 14-16; 17-17, 18-20, 20-22, 20-24, 23-25 i 25-25.ÀRBITRES:Pinilla Iglesias i Deiros Borràs. Dos minuts a Carles Pou i David Masó i a Espinosa, Madrigal i Rodríguez.

El 2021 prova al Bordils. Ha aconseguit, en dos partits, els mateixos punts que abans de Nadal, i dissabte ha de visitar el Sarrià, encara en quarantena.

El punt servirà de poc si els blanc-i-verds, encara cuers, no accedeixen al grup d’ascens. Però marca tendència en un grup que no aixecava el cap i que ara és capaç d’empatar en la darrera possessió, amb 20 segons i després de temps mort, contra un rival que acaba de pujar i que té un equip fet per arribar a l’Asobal aquest curs mateix. “Si veies les cares dels jugadors al vestidor i com s’ha celebrat el punt... Serveix, segur”, va afirmar Pau Campos.

L’únic avantatge local va ser l’1-0 de Rodoreda, perquè el Burgos, liderat per Dalmau Huix, va controlar el ritme (5-10, 15’) fins que un 5-0 tancat per Pou demostrava que els locals no s’arronsaven (11-13). Pep Reixach va ser el fil conductor en atac del Bordils en la segona meitat: va empatar a 17 i a 18 i va fer el 21-24 vuit minuts i mig després que ell mateix fes el 20-21. Montemayor a més de sis minuts va reduir la diferència (23-25) i el Burgos es bloquejava perquè les seves individualitats s’anaven diluint. Carles Pou va forçar una exclusió a 1:01 i Pep Reixach, de penal, no va fallar (24-25). El Bordils, amb la possessió recuperada i després de preparar la jugada , va atacar amb set i va empatar, mitjançant Carles Pou, que va completar una bona circulació de pilota. “S’ho mereix; és molt treballador. I és el gol somiat des d’infantils”, va dir Campos.

No hem perdut la cara al partit, amb un gran equip al davant. La dinàmica és positiva, i fa dos mesos no era així