Quin ‘via crucis’

Handbol. El Bordils no se’n surt en l’inici de la permanència i dissabte que ve pot ser cuer

Bordils 16 Màlaga 25

CLUB HANDBOL BORDILS:Mach, Carles Pou, Xicu Reixach (2), Márquez (1), Masó, Ferran Pou, Oliver (2), Moreno (1), Fornès (3), Montes, Batlle (1), Bañeras (1), Pep Reixach (1), Ferrer (1), Parals (1) i Montemayor (2).TROPS MÀLAGA:Fernández, Artés (2), Quintana (3), González (1), Gavañach, Cabello (1), Muñoz (3), Palomeque (1), Oliva, Armada (2), Portela (1), Duarte (1), Vidal (1), Paya (5), Lamarca (2) i Etayo (2).PARCIALS:0-1, 0-3, 3-5, 4-8, 4-11, 5-14; 6-16, 8-18, 9-21, 13-22, 15-24 i 16-25.ÀRBITRES:Manuel Mohedano Fernández i Vicente Peris Orts. Exclusions a Masó i a Ferran Pou (desqualificat amb tres) i a Cabello, Portela (2) i Paya.

Derrota contundent del Bordils en l’inici de la fase de permanència, en què els blanc-i-verds visiten dissabte el que era la Ventafocs del grup, que ahir guanyava el seu primer partit en tot el curs.

Oliver, passat el minut 10, feia el primer gol local (1-3) i després d’un 3-0 (4-5 Márquez per sobre del porter) un 0-5 obligava Pau Campos, que qualifica la derrota de dura i justa, a demanar temps en el 24. Un altre 1-4 deixava el partit resolt en el descans (5-14), després del qual Gerard Parals debutava al primer equip i feia el 13-21.

“Hi anem, però no surten les coses i és difícil redreçar el rumb. Han marcat un ritme al qual no arribàvem ni en atac ni en defensa i han trencat el partit”, es resigna l’entrenador. “Sabem jugar a handbol molt més del que ensenyem als partits el cap de setmana, però hi ha un bloqueig”, assegura.