Comencen amb mal peu

Handbol. El Sarrià paga molt car el desencert en l’inici (2-10) i, malgrat acostar-se a 2 al principi de la segona part (13-15), no pot capgirar el resultat

Sarrià 29 Madrid 35

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Masmiquel, Pórtulas, Segarra (3), Toro, Martínez, Pere Arnau (6), Ballester, Font, Mariscal (4), Moreno, Rovira (6), Lozano (1), Serrano, Teixidor (8) i Vicente (1).IKASA BM MADRID BOADILLA:Cumplido (6), Aguilella (2), Olivares, Manuel Holst (1), Javier Holst (2), Medina (1), Morandeira (7), Pérez-Chirinos, Salgado (6), de la Fuente, Echevarría (6), Fernández (4), Prado i Marazuela.PARCIALS:0-1, 1-4, 2-9, 6-11, 8-14, 12-15; 15-19, 18-22, 20-24, 22-27, 24-30 i 29-35.ÀRBITRES:Raúl Oyarzun Aylagas i Aritz Zaragueta Ruiz. Exclusions a Ballester, Torres i Vicente i a Olivares, Medina i Salgado.

“El partit no és el que t’imagines: hem començat realment malament, hem trigat molt a fer el primer gol i això ens ha angoixat”, reconeix Salva Puig sobre el 2-10 a l’inici de l’estrena de la fase de permanència. El tècnic demanava el seu segon temps mort superat el minut 15, després del qual Arnau Rovira feia el 3-10. Pere Arnau al refús del segon penal que aturava el porter visitant –el primer a Guillem Lozano– marcava l’1-3 i Rovira, de 7 metres, el 2-8 quan Puig ja havia parat el partit a l’11 i havia canviat Toro per Moreno a la porteria. La defensa 5-1 i els gols de Rovira (8-13) i Teixidor (9-14 i 10-15 després de recuperar la pilota en defensa) permetien als locals posar-se a remolc i, entre la doble aturada de Toro i Teixidor a 6 segons per acabar, el resultat en el descans era el millor de la primera part (12-15).

“Hem fet el més difícil, recuperar tot això, però ells han jugat amb confiança i còmodes. Qualsevol errada quan vens de tan enrere et penalitza”, diu el vallesà sobre el 13-15 de Mariscal en l’inici de la segona meitat que completava un 4-0. Però dos gols d’Adrià Cumplido i l’exclusió de Teixidor després de fer-ne dos més permetien als visitants tornar a ampliar el marge:17-22 i 20-26 en el 17 de la segona, temps mort de Puig. La doble mixta sarrianenca acabava amb un penal en contra (24-30) i, els últims minuts, un tràmit amb els dos equips amb un ull posat en la diferència average i els visitants marcant a l’últim instant el 29-35.

“Ha estat un mal partit, n’hem d’aprendre i seguir perquè queda molt” sintetitzava Salva Puig.