Natació

El 4x100 m estils, amb Vall i Zamorano, fa rècord d’Espanya a Budapest

Tot i la marca s’han quedat fora de la final de l’última jornada de l’europeu en què sí que hi serà el mallorquí Joanllu Pons en els 400 m estils

El relleu espanyol dels 4x100 m estils, amb les barcelonines Àfrica Zamorano i Jessica Vall, ha batut el rècord d’Espanya de la prova (4:02.38) en la jornada matinal de l’europeu de Budapest però s’ha quedat fora de la final en fer el novè millor temps dels participants. Dinamarca, el vuitè, ha fet 4:01.97. L’anterior rècord del relleu espanyol datava de l’europeu de Berlín del 2014 (4:02.84). Al costat de Zamorano i Vall, que han fet els dos primers relleus, han nedat Ana Hierro i Lidón Muñoz. En la jornada de la tarda Zamorano nedarà la final dels 200 m esquena.

En les sèries dels 400 m estils el mallorquí Joanllu Pons, del CN Sant Andreu, ha fet el quart millor temps (4:14.14) i aquesta tarda intentarà lluitar per una plaça al podi. Els hongareses Verraszto (4:13.39) i Bernet (4:13.83) i l’anglès Litchield (4:13.87) han estat els més ràpids. Pons ha fet la seva tercera millor marca de sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)