Natació

Zamorano, cinquena en els 200 m esquena de l’europeu de Budapest

La barcelonina, ja classificada per a Tòquio, ha tornat a fer la mínima en una prova dominada per la italiana Panziera

Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) ha completat la seva actuació en el campionat d’Europa de natació de Budapest amb un cinquè lloc en la final dels 200 m esquena, on ha tornat a baixar de 2:10 i a repetir la mínima olímpica (2:09.76). És un resultat més que meritori ja que la catalana centra la seva preparació en la cita de Tòquio d’aquest estiu. La campiona ha estat la italiana Margherita Panziera, que ha rebaixat el rècord dels campionats (2:06.08) i que ha deixat enrere Cassie Wild (2:07.74) i Katalin Burian (2:07.87).

En la final dels 400 m estils el mallorquí Joanllu Pons (CN Sant Andreu) ha estat setè (4:16.75) i ha assistit en directe a la monumental exhibició del jove rus Ilya Borodin (2003), que ha batut el rècord mundial júnior (4:10.02) i ha posat punt i final al domini dels hongaresos en aquesta prova en l’última dècada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció