Tennis

Paula Badosa supera el seu sostre a Roland Garros

La begurenca (33) elimina a txeca Marketa Vondrousova (20) en 1h50

Paula Badosa (33) jugarà els quarts de final de Roland Garros per primer cop, després de quedar-se en els vuitens l’any passat. Ho farà després d’eliminar la txeca Marketa Vondrousova (20) per 4-6, 6-3 i 2-6 en 1h50. L’empordanesa du 17-2 en la temporada de terra batuda i la seva propera rival serà l’eslovena Tamara Zidansek (85).

Vondrousova ha fet el primer trencament en el 3-1, que Badosa li tornava a la primera per igualar el primer set (3-3) primer i, en el segon trencament, posar-se per primer cop per davant (4-5). Servint per guanyar el primer set, la catalana ha aixecat dues pilotes de trencament de la txeca i, amb quatre punts seguit, ha tancat el 4-6 amb un globus quan feia 39 minuts que havia començat el partit.

Vondrousova ha tornat a protagonitzar el primer trencament en el segon set, aquest cop per posar-se 4-2 just quan es complia la primera hora de partit i que seria l’únic perquè malgrat tenir una oportunitat en el següent la txeca, imposant el seu joc més directe, ha conservat el servei i ha forçat el tercer set signant el 6-3 en 33 minuts.

Badosa sí ha pogut trencar el servei a Vondrousova, en la primera oportunitat del set definitiu per posar-se 0-2. La txeca li ha tornat (1-2) en un joc en què els nervis han aflorat a la pista amb decisions de la jutge de línia i, la begurenca, s’hi tornava amb l’1-3 i, llavors sí, conservava el seu traient la txeca de la pista (1-4). Badosa ha disposat de dues pilotes de trencament en el sisè set, que seria per a la txeca després de més de set minuts (2-4).

Paula Badosa no ha fallat en el seu servei i, en el següent i a la segona pilota de partit, ha pogut lligar la classificació en un tercer set que ha durat 38 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)