Tennis

Badosa va per feina i passa a la segona eliminatòria de l’US Open

Ha derrotat la belga Van Uytvanck per 6-4 i 6-3

Paula Badosa s’ha classificat per la segona eliminatòria de l’Obert dels Estats Units al guanyar per 6-4 i 6-3 a la belga Alison Van Uytvanck. L’empordanesa ha anat per feina i en només una hora i vint minuts ha guanyat el primer partit i ha passat per primera vegada en la seva carrera a la segona eliminatòria del torneig de Nova York.

Paula Badosa, 24a cap de sèrie, ha cedit el servei en el primer joc del partit, però aquesta ha sigut l’única concessió que ha fet a la seva rival. Tot i anar amb un 1-3 per sota ha reaccionat molt bé i amb dos trencaments de servei ha guanyat el primer set per 6-4. En el segon set ha dominat clarament a la seva rival, 61 del món, i un break en el sisè joc ha sigut suficient per imposar-se per 6-3 en la segona màniga. La seva propera rival sortirà del partit que estan jugant la russa Varvara Gratxeva i la granadina Núria Parrizas.

La txeca Karolina Pliskova, quarta favorita, ha superat per 6-3 i 6-4 a la nord-americana Catherine McNally, mentre que en le quadre masculí l’alemany Alexander Zverev, quart cap de sèrie, ha derrotat en el primer partit al nord-americà Sam Querrey per 6-4, 7-5 i 6-2.