Pàdel

Marrero-Sainz i Sanmartí-Sans, campions de Catalunya

La 28ª edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband ha coronat a Marta Marrero i Lucía Sainz en categoria femenina, i a Enric Sanmartí i Tonet Sans en la masculina, com a campions de l’edició 2021 i que s’ha celebrat al Club Junior 1917 de Sant Cugat del Vallès.

La final femenina ha enfrontat a Marrero-Sainz davant de Marina Guinart i Sandra Bellver. Les guanyadores, que no han donat opció a les seves rivals, han demostrat la seva superioritat imposant-se per 6-1 en el primer set, i 6-2 en el segon. Lucía Sainz ha aconseguit defensar el títol de campiona del 2019 (va fer parella amb Gemma Triay), i Marta Marrero, que també va disputar la final de fa dos anys (fent parella amb Sara Pujals) ha aconseguit en aquesta ocasió assaborir les mels del triomf.

Pel que fa al quadre masculí, la parella Sanmartí-Sans s’ha adjudicat en tres sets la final davant de Rubén Rivera i Toni Bueno, per un ajustat marcador de 4-6, 6-4 i 7-6. La final d’aquest 2021 reeditava la darrera, la del 2019. En aquesta ocasió, Rivera-Bueno, no han pogut revalidar el títol. La parella número 1 de Catalunya, formada per Sanmartí-Sans, en un igualat partit i que s’ha decidit al tie break, s’han proclamat campions. Per Enric Sanmartí és el 13è títol de campió de Catalunya, mentre que Tonet Sans inaugura el seu palmarès amb el primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)