Atletisme

Calonge serà diumenge l’escenari del campionat de Catalunya de cros per clubs

L’Avinent Manresa és el gran favorit al títol en la competició femenina, i l’Hospitalet Atletisme i el CA Igualada són els principals candidats en la masculina

Calonge serà diumenge vinent l’escenari del campionat de Catalunya de cros per clubs, selectiu per a l’estatal que es disputarà el 21 de novembre a Santiponce (Sevilla). En la prova femenina, l’Avinent Manresa, liderat per Meritxell Soler, és el gran favorit i aspira a conquerir el seu tercer títol consecutiu. En la competició masculina, la Sansi, el dominador de les quatre últimes edicions, no presenta equip i en la seva absència els principals aspirants a la victòria són l’Hospitalet Atletisme i el CA Igualada, segon el 2020.

Més enllà de la pugna per equips, entre els inscrits destaca la presència de Santi Catrofe (Sant Cristina d’Aro), cinquè en l’última edició del cros de Zornotza, Lahcen Ait Alibou (CA Igualada), Abdenasser Oukhelfen (Unicaja Jaen), Mohamed Zarhouni (FC Barcelona), i Dmitris Serjogins (la Sansi) i Miquel Domènech (l’Hospitalet Atletisme), segon i tercer en el campionat de Catalunya de la milla, disputat diumenge a Canet de Mar. Entre les dones, hi figuren Douae Ouboukir, doble campiona catalana de cros i vencedora diumenge Canet, les fondistes de l’Avinent Manresa Meritxell Soler i Marina Guerrero, Montse Mas (FC Barcelona) i Bàrbara Ramon (AA Catalunya), entre d’altres.

El campionat es disputarà en el circuit dels voltants del Pavelló d’Esports de Calonge, que serà el punt de sortida i d’arribada, després d’un recorregut exigent i variat, amb trams de gespa, de bosc i de camps llaurats. Les curses absolutes es disputaran sobre una distància de 9.850 metres. El programa de competició començarà a les 8.30 h i entre les diferents categories s’espera la participació d’uns 1.500 atletes.

Dimarts es va fer l’acte de presentació del campionat amb la presència de l’alcalde de Calonge i Sant Antoni Jordi Soler, el regidor d’Esports Sergi Orduña i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)