El Granollers supera el Logronyo (31-29) i escala fins al segon lloc de l’Asobal

L’equip vallesà ha fet una primera meitat per emmarcar (19-14), però ha acabat patint després de la reacció del rival. Pol Valera (9 gols) i Chema Márquez (11) han estat decisius

El Fraikin BM Granollers ha segellat una treballada victòria contra el Logronyo (31-29) que el catapulta fins al segon lloc de la lliga Asobal. L’equip granollerí, després d’una primera meitat espectacular (19-14), ha portat la iniciativa en tot moment, però la reacció final del conjunt de la Rioja, que ha arribat a empatar a 29, l’ha fet patir fins a l’últim instants. En absència d’Antonio Garcia, Pol Valera (9 gols) i Chema Márquez (11), autors dels dos últims gols vallesans, han assumit els galons i han estat els principals artífexs del triomf de l’equip d’Antonio Rama.

El Granollers, ben apuntalat en defensa, ha sortit embalat i a gol per minut s’ha apuntat un primer parcial de 6-2 (6’). El Logronyo, després d’un temps mort, ha aturat momentàniament el cop (6-4). Ha estat un miratge. El Granollers, liderat per Pol Valera, continuava imprimint un ritme molt elevat de joc i oferint espectacle, després d’un fly d’extrem a extrem, amb assistència de Sergi Franco i gol d’Adrià Martínez. Valera i Chema Márquez, que han estat convocats per Jordi Ribera pels partits amistosos de la selecció espanyola contra Romania, portaven de bòlid la defensa rival i ampliaven la renda local fins al 17-10. Leonardo Dutra, infal·lible des dels 7 metres, donava aire al seu equip i tancava el parcial del primer acte amb 19-14.

Després de la represa, el petit dels Márquez i Dutra han continuat el seu duel de canoners amb diferències locals que oscil·laven entre els 6 i els 3 gols. El lateral madrileny, fos, ha necessitat uns minuts de descans i el Logronyo ha fet un pas endavant i ho ha aprofitat per aconseguir un parcial de 0-3 i retallar el desavantatge fins al 27-25. Les aturades de Rangel Luan i la tornada de Márquez han tornat a donar la iniciativa el Granollers (29-25). L’equip vallesà, però, ha patit un col·lapse i tres gols consecutius d’Eduardo Cadarso ha empatat el partit a 29. Encara restaven 5 minuts de partit i els nervis s’han deixat notar sobre la pista. El Granollers s’ha tornat a fer fort en defensa i en els moments decisius han tornat a aparèixer Valera i Chema Márquez per sentenciar el sisè triomf local.