Ciclisme

Dowsett no pot superar el rècord de l’hora i es queda a 534 m

L’anglès de 33 anys ha acabat amb 54,555 quilòmetres i ha notat la forta calor i l’humitat

Alex Dowsett no ha pogut superar el rècord de l’hora i s’ha quedat a 534 m en l’intent que ha fet en el velòdrom d’Aguascalientes a Mèxic. L’anglès de 33 anys ha acabat amb una distància de 54,555 quilòmetres, mentre que el rècord és de 55,089. Sempre ha anat per darrera de la millor marca en els diferents parcials i ha notat el cansament per la forta calor i l’humitat. “La realitat és que he estat una mica lent, feia molta calor, el clima era molt dur, hi havia molta humitat a l’ambient; sento un nus a la gola perquè teníem grans expectatives” ha manifestat Alex Dowsett després de l’intent.

Dowsett, que corre per a l’equip israelià Star-Up Nation, s’ha quedat a poc més de dues voltes –el velòdrom mexicà fa 250 metres–; del rècord de 55,089 quilòmetres que el belga Victor Campenaerts (Qhubeka) va aconseguir el 16 d’abril del 2019 en aquest mateix escenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)