Tennis

Paula Badosa és la desena jugadora del món

Tennis. Per primera vegada se situa en el top-10 del rànquing mundial de la WTA

Per primera vegada en la seva carrera Paula Badosa s’ha situat en el top-10 del rànquing mundial de la WTA. L’empordanesa ocupa la desena posició en la llista d’aquesta setmana i ha pujat un lloc respecte al rànquing de la setmana passada, en què era l’onzena. La jugadora de Begur no va disputar cap torneig la setmana passada perquè dimecres inicia la seva participació en les WTA Finals que les vuit millors jugadores de l’any disputaran a Guadalajara, Mèxic.

Paula Badosa va iniciar aquest any 2021 en el lloc 70 del rànquing mundial i la seva millor posició de sempre havia estat la 69 del mes d’octubre del 2020. En aquesta temporada l’empordanesa ha anat millorant posicions i ja va estar entre les 50 millors del món en el mes de maig (42), es va situar entre les 30 primeres al juliol (29) i entre les 20 millors en el mes d’octubre (13). Ara ja està entre les deu millors.

El rànquing mundial continua encapçalat per l’australiana Ashleigh Barty, mentre que la bielorrusa Aryna Sabalenka manté el segon lloc i la txeca Barbora Krejciková, el tercer. Garbiñe Muguruza també conserva la cinquena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)