Tennis

Muguruza perd contra Pliskova en tres sets en les WTA Finals

Garbiñe Muguruza (6) ha perdut aquesta matinada contra Karolina Pliskova (6) per 4-6, 6-2 i 7-6 (6) en un dur i espectacular partit de 2h26 en la primera jornada del grup Teotihuacán de les WTA Finals que es disputen a Guadalajara (Mèxic). En el primer enfrontament del grup, l’estoniana Anett Kontaveit (8) havia donat la sorpresa davant de la txeca Barbora Krejciková (2). La tennista de Caracas formada a Barcelona ha començat prou bé superant un 2-0 inicial guanyant amb quatre jocs seguits i adjudicant-se el primer parcial en el duel entre les dues jugadores més experimentades en el Masters de les que juguen a Guadalajara: cinquena participació de Pliskova i quarta de Muguruza. La txeca ha pressionat molt bé el servei de la seva rival molt agressiva amb la dreta plana i ha reaccionat en el segon set, amb un 3-0 de sortida que ha deixat el parcial coll amunt per a la de Caracas. El tercer acte ha estat molt igualat. Muguruza ha tingut dos serveis amb 5-4 a favor en el tie-break per tancar el partit però se li ha esmunyit. Ara, està obligada a vèncer Krejciková per tenir possibilitats de jugar les semifinals.

La begurenca Paula Badosa (7) debutarà la matinada vinent (02.30 h) davant de la bielorussa Arina Sabalenka (2). El grup Chichén Itzá, però, l’obriran a les 21h la grega Maria Sakkari (4) i la polonesa Iga Swiatek (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)