Tennis

Sakkari s’adapta bé a l’altitud

Tennis. La grega venç la polonesa Swiatek per 6-2 i 6-4 en el primer partit del grup Chichén Itzá de les WTA finals, del qual forma part Badosa (7). Muguruza cau en el debut contra Pliskova

La grega Maria Sakkari (4) va jugar amb més determinació i va superar la polonesa Iga Swiatek (5) per 6-2 i 6-4 en el primer partit del grup Chichén Itzá de les WTA Finals, el mateix en què figura l’empordanesa Paula Badosa (7). Més activa de cames, i amb un bon servei, Sakkari es va adaptar millor a l’altitud de Guadalajara (Mèxic) –1.566 metres–, que dificulta molt el colpeig perquè la pilota vola molt. Swiatek va cometre molts errors amb la dreta.

Garbiñe Muguruza (6), per la seva banda, va perdre la matinada de dimecres a dijous hora catalana contra Karolina Pliskova (6) per 4-6, 6-2 i 7-6 (6) en un espectacular partit de 2h26 en la primera jornada del grup Teotihuacán, en el qual l’estoniana Anett Kontaveit (8) havia donat la sorpresa contra la txeca Barbora Krejciková (2). La tennista de Caracas formada a Barcelona va començar prou bé, superant un 2-0 inicial amb quatre jocs seguits. La txeca va reaccionar en el segon set, amb un 3-0 de sortida. En el tercer acte, Muguruza va disposar de dos serveis amb 5-4 a favor en el tie-break per tancar el partit, però se li va esmunyir. Ara, està obligada a vèncer Krejciková.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)