Tennis

Exhibició i victòria de Paula Badosa en el seu debut en les WTA Finals

L’empordanesa ha guanyat Sabalenka, la primera favorita, per 6-4 i 6-0

Palau Badosa ha debutat en les WTA Final de Guadalajara, Mèxic, de la millor manera possible, ja que ha guanyat el partit i ha fet una demostració de bon joc davant la número 2 mundial. L’empordanesa, setena cap de sèrie, ha guanyat per 6-4 i 6-0 la bielorussa Arina Sabalenka –la primera favorita–, després de sumar els últims deu jocs de manera consecutiva. Palau Badosa continua en un gran moment de forma i ha aconseguit la seva setena victòria consecutiva després d’haver guanyat a Indian Wells.

La jugadora de Begur, de 23 anys, ha sigut la primera en cedir el seu servei en el sisè joc i s’ha situat amb un 2-4 en contra, però la seva reacció ha estat espectacular i ha guanyat els deu jocs següent de manera consecutiva. Arina Sabalenka ha tingut un 15-40 per situar-se amb un 2-5 i encarrilar el primer set, però Paula Badosa s’ha aprofitat molt bé de les errades de la seva rival –20 no forçades–, i ha aconseguit el seu primer break. A partir d’aquí l’empordanesa ha anat creixent dins de la pista, la bielorussa ha desaparegut , i Paula Badosa s’ha imposat per 6-4 en el primer set i ha encadenat un 6-0 en el segon en una hora i setze minuts.

El proper partit de Paula Badosa el jugarà contra la grega Maria Sakkari (4) que també va guanyar el primer partit, en la jornada de dissabte. L’empordanesa lidera el grup Chichén-Itzá ja que supera a la grega amb menys jocs encaixats. Les dues tenen 1 victòria per 2 sets a 0 i mentre Paula Badosa ho ha fet per 12 jocs a 4 (6-4 i 6-0), Maria Sakkari ha guanyat per 12 jocs a 6 (6-2 i 6-4)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)