Atletisme

Douae Ouboukir i Santi Catrofe guanyen en el cros de Granollers

Douae Ouboukir en la categoria femenina i Santi Catrofe en la masculina han estat els guanyadors en la 55è edició del cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers. En la cursa femenina la victòria ha sigut per Douae Ouboukir (CA Sant Just), campiona de les dues últimes edicions del campionat de Catalunya, que s’ha imposat amb un temps de 30:24 en els 8 km i ha superat per dos segons a l’olímpica Marta Galimany (Adidas) que s’estrenava en una competició a camp a través aquesta temporada. La tercera posició ha sigut per Irene Bonafonte (Ria Ferrol-C. Arenal) amb 30:51. La guanyadora de la categoria sub-23 ha sigut Laura Rodríguez (Lleida UA) amb 32:07, que ha acabat setena de la cursa.

En la categoria masculina Santi Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro) ha mantingut una dura lluita amb Lahcen Ait Alibou (CA Igualada) en els 10 km de la prova i l’ha superat al final. Tots dos han fet el mateix temps de 30:30, i Santi Catrofe també ha estat el primer sub-23 a meta. Lahcen Ait Alibou havia guanyat l’última edició del cros de Granollers. La tercera posició ha sigut pel kenyà Langat Kipkirui (30:39).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)