Vela

Cristina Pujol acaba en una gran desena posició en el mundial de Làser Radial

L’olímpica Cristina Pujol ha finalitzat en una molt bona desena posició en el mundial de Làser Radial que s’ha disputat a Oman. La regatista de Sant Cugat del Vallès, de 28 anys, ha aconseguit el seu millor resultat en un dels grans campionats. Cristina Pujol, del CN Port d’Aro, va participar en els Jocs Olímpics de Tòquio i va acabar la 23a.

El mundial s’ha caracteritzat per un vent canviant i en l’última jornada que s’ha fet avui s’han disputat dues de les tres regates previstes. la catalana no ha tingut un bon dia i ha fet un 31è i un 22è lloc. Això l’ha fet baixat de la sisena posició que ocupava a la desena plaça final amb 116,8 punts. “Per mi ha estat el pitjor dia de tota la setmana, però me’n vaig orgullosa d’estar al Top10 d’un mundial difícil, molt renyit, en què hi ha hagut molt nivell” ha comentat Cristina Pujo. Ha guanyat una de les onze regates disputades, ha acabat en dues ocasions més entre les cinc primeres i en quatre més entre les vint. Hi han participat 65 regatistes. El títol mundial ha sigut per la belga Emma Plasschaert, número dos del rànquing mundial i quarta a Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)