Handbol

Obren el regal de Nadal

Handbol. El Bidasoa, un històric europeu i quart en la lliga Asobal, visita avui Sarrià (21 h) en la segona eliminatòria de la copa del Rei en una jornada festiva per a l’afició local

El Sarrià, que va batre en la primera eliminatòria de la copa el Cisne contra tot pronòstic, va rebre un regal de Nadal inesperat, la possibilitat de jugar en la segona eliminatòria aquesta nit (21 h) contra tot un històric de l’handbol europeu, el Bidasoa, quart ara mateix en la lliga Asobal. Una victòria seria una gesta difícil d’imaginar, però Josep Espar mirarà d’alinear el seu millor equip possible per plantar cara i, al mateix temps, donar minuts a tots els seus jugadors en una temporada farcida de partits després del disgust que va suposar la derrota a casa de dissabte contra el Cajasur (30-31).

Tres dels jugadors clau en la primera línia, Teixidor, Ballester i Mariscal, arrosseguen molèsties però intentaran ajudar els seus companys. El Bidasoa està afrontant aquests dies el seu tour de force particular després de dues setmanes inactiu per casos de coronavirus. La setmana passada va jugar a l’Eurocup a Polònia contra el Wisla Plock –exequip d’Espar– i contra el Pfadi Winteghur, a Suïssa, i el dissabte va jugar a la pista del Valladolid, un nou partit de lliga, abans de viatjar cap a Sarrià. Les rotacions seran, doncs, obligades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)