El Sarrià cau en la copa contra el poderós Bidasoa (25-38)

L’equip guipuscoà ha imposat la seva velocitat i superioritat física davant un rival voluntariós però amb moltes baixes

El Sarrià ha cedit en la segona eliminatòria de la copa del Rei contra un històric de l’handbol europeu, el Bidasoa, que ha acabat imposant la seva qualitat i sobretot la seva superioritat física. Espar no ha pogut comptar amb Teixidor, Ballester i Mariscal i ha fet una aposta descarada pels jugadors més joves de la plantilla. Iñaki Gutiérrez, en aquest sentit, ha exhibit el seu talent com a central i ha debutat en la mateixa posició el juvenil Lluc Cabrera, que ha tingut l’honor d’atacar jugadors de reconegut prestigi internacional.

El Sarrià, empès per l’afició, ha posat en dificultats l’equip guipuscoà en la primera part gràcies a la connexió entre Gutiérrez i Masmiquel (9 gols), que ha fet un dels millors partits en atac de la temporada. L’equip, a més, ha corregut sense por i després d’un parcial de 3-0 que ha igualat el marcador (6-6) l’entrenador visitant, Jacobo Cuétara, ha demanat temps mort. El Bidasoa, amb la velocitat del talentós extrem Kaudi Odriozola (7) per una banda i sobretot de Dariel Garcia (12 gols) per l’altra, ha tornat a marcar el ritme però les aturades de Toro i bones accions de Lozano han igualat el partit (9-11). L’equip d’Espar ha patit dues exclusions seguides i una vermella directa d’Adrià Font i finalment la defensa avançada dels visitants ha provocat el col·lapse en el Sarrià, que en els minuts finals ha patit de valent contra jugadors molt més fets i un porter, Sierra, que tot i tenir 43 anys, ha estat 123 cops internacional.

El partit s’ha trencat definitivament els primers cinc minuts. Els visitants han anat per feina i Gutiérrez, el que tenia les idees més clares, ha estat exclòs. Amb Pórtulas desplaçat al central l’equip ha patit i la diferència s’ha anat disparant (13-23). Després d’uns minuts a la pista amb Moreno, Biosca també ha pogut participar de la festa amb bones aturades i l’equip no ha abaixat els braços tot i la superioritat física absoluta de la defensa guipuscoà davant els menuts jugadors de la primera línia sarrianenca.

Ledo, el segon porter del Bidasoa, també ha volgut mostrar el seu talent sota els pals aturant alguns xuts a boca de canó que han facilitat contraatacs clars dels seus companys. També s’han vist accions brillants del Sarrià, com un gran fly entre Pórtulas i Mauro.