Més esport

HANDBOL

El Fraikin és molt tossut

El conjunt de Manolo Cadenas resisteix fins al darrer minut

L'Ademar de Ribera ho controla i recorre a la calma per resoldre

Poca importància donen els entrenadors als resultats en pretemporada si no és que la derrota els ha visitat massa cops. Això és el que li va passar ahir a Jordi Ribera, content al final del partit pel triomf dels seus homes, que a Alemanya havien encaixat tres derrotes en només dos dies. «Ens ho hem merescut», deia Ribera, i segurament tenia raó. El cert és que l'Ademar va trobar-se davant seu un equip tossut i dur en defensa. I ahir, a més, inconformista perquè de cap de les maneres va voler donar-se per vençut tot i que havia anat a darrere en el marcador gairebé sempre. Amb 1:20 per jugar-se, un penal fet a Raigal i que va transformar Svitlica situava el 27-28 en el marcador. Strawovski –sensacionals els seus vols abans de llançar– feia el 27-29 que semblava que podia deixar-ho resol. El Fraikin, però, va situar-se un altre cop a un gol (28-29) gràcies al penal transformar per Nikcevic. Quan encara faltaven 34 segons, l'habilitat de l'atac de l'Ademar va saber fer córrer el temps fins a esgotar-lo i poder obtenir un triomf, poc important, però balsàmic per a un exigent Jordi Ribera.

FRAIKIN GRANOLLERS
28
REALE ADEMAR LLEÓ
29
FRAIKIN GRANOLLERS:
Pujol (1), Ferrer (3), García (4), Cirac (3), Svitlica (6), Campos i Manel Pérez –equip inicial–, Ohlander, Del Arco (2), Blanxart (2), Malasinskas, Raigal (1), Resina (1), Salva Puig i Nikcevic (5).
REALE ADEMAR LLEÓ:
Alamo, Montoro (2), Jorge García (1), Andreu (3), Krivoixrikov (6), Aguirrezabalaga (2) i Strawouvski (9) –equip inicial–, Cutura (2), Goñi, Caro (1), Martins (1), Melian, Bontic, Txernov, Losert i Ortigosa (2).
PARCIALS:
4-4, 6-4, 6-8, 7-10, m11-12, 12-14; 15-18, 18-21, 20-22, 21-15, 25-27 i 28-29.
ÀRBITRES:
Javier Pastor i Alberto Rodríguez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)