Esquí

Ribes de Freser es reunirà la matinada de dilluns al cinema Catalunya per veure Núria Pau

El cinema Catalunya de Ribes de Freser serà el punt neuràlgic de la vila del Ripollès la matinada de dilluns per veure en acció el debut de la ribetana Núria Pau (FastHolaluz,) en els Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín. La primera baixada de les participants en l’eslàlom gegant arrencarà ales 3.15 h i la segona, amb les trenta millors classificades, es farà a partir de les 6,45 hora catalana. Pau afronta el gran repte que s’ha guanyat a pols a còpia de moltes hores i fins i tot deixant-s’hi els estalvis, com ella mateixa admet, amb una gran il·lusió. És l’única esquiadora alpina de la delegació catalana i també de l’estatal i també l’única que participa en la copa del món i en la copa d’Europa. “Estic entrenant molt bé i adaptant-me a les condicions de les pistes d’aquí, que són diferents a les que estic acostumada. No he pogut esquiar a la pista que correrem dilluns, però l’he pogut veure de prop i és molt exigent. Hi ha un mur exigent a l’inici i un altre al final, fet que em pot anar molt bé pel meu esquí. La neu està molt dura, sembla que pot aguantar bé per totes les esquiadores. Si la neu aguanta bé em veig capaç de fer un molt bon paper en les dues mànigues. Tinc moltes ganes de que arribi dilluns i poder donar la meva millor versió”, explica Núria Pau.

“Contenta i orgullosa que la Núria ens representi en aquests Jocs Olímpics. La seva és una autèntica història de superació i repte personal com a dona, i esquiadora, i per tant, sempre tindrà Ribes al seu costat recolzant-la en la seva carrera esportiva. A Ribes ens sentim molt orgullosos de tenir-la d’ambaixadora i portar amb el seu esforç el nom de casa nostra arreu del món”, afirma Mònica Sanjaume i Colomer, Alcaldessa de Ribes de Freser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)