Esquí

Ribes de Freser, pendent de Pau

Esquí. Els ribetans s’aplegaran al cinema Catalunya per veure la matinada vinent el debut olímpic de la seva esquiadora, que disputarà l’eslàlom gegant a partir de les 3.15 h (Eurosport)

Núria Pau (Ribes de Freser, 1994) serà la primera dels sis catalans que participaran a Pequín 2022 que entra en acció. La ribetana disputarà les sèries classificatòries del gegant la matinada vinent (3.15 h, Eurosport) amb l’objectiu de situar-se entre les trenta millors per fer la segona baixada pels volts de les 6.45 h. La nord-americana Mikaela Shiffrin i l’eslovaca Petra Vlhova seran les grans favorites.

El poble del Ripollès vibrarà la pròxima matinada al cinema Catalunya amb la seva convilatana, que ha desafiat les adversitats. No en va, és l’única esquiadora alpina catalana i estatal en els Jocs, la copa del món i la copa d’Europa. “Ser aquí ja és un premi, una recompensa i una oportunitat per demostrar el meu nivell”, diu Pau, que es mostra esperançada: “M’estic entrenant molt bé i adaptant-me a les condicions de les pistes d’aquí, que són diferents d’aquelles a què estic acostumada. No he pogut esquiar a la pista on correrem dilluns, però l’he pogut veure de prop i és molt exigent. Hi ha un mur exigent a l’inici i un altre al final, fet que em pot anar molt bé. Si la neu aguanta bé, em veig capaç de fer un molt bon paper.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)