Amb tots els honors

Handbol. El Sarrià, amb 13, perd a la pista de l’Alacant després de dominar-lo des de l’inici (2-6) fins a la meitat de la segona part (16-20)

Alacant 28 Sarrià 22

EON HORNEO ALACANT:Moreno, Mirallave (1), Jiménez (6), Mancebo, Martínez (2), Villar (6), Feuchtmann (3), Linares (1), Padilla, Hernández, Delgado (3), Miskevich, González (2), Novais (4), Moll i Quiles.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Moreno, Pararols (1), Pep Arnau (1), Pòrtulas (3), Lozano (4), Teixidor (6), Toro, Cabrera, Jaureguiberry (3), Lucea, Font (1), Gutiérrez (3) i Biosca.PARCIALS:0-2, 2-6, 5-6, 8-10, 9-13, 11-14; 14-15, 16-18, 19-20, 23-22, 24-22 i 28-22.ÀRBITRES:García del Salto i Huertas Herrador. Dos minuts a Mancebo, Linares (2), González i Novais i a Pararols, Pep Arnau, Jaureguiberry i Font.

Derrota del Sarrià a la pista de l’Alacant, l’equip amb què el duel en la primera volta va acabar amb incidents que van provocar el tancament del pavelló de la UES quatre jornades. L’equip de Josep Espar, amb 13 comptant els 3 porters, va tornar a fer un molt bon partit, com les darreres setmanes, i, un altre cop, se li va acabar fent llarg.

Els locals, amb una plantilla per pujar a l’Asobal, es veien per darrere des de l’inici (0-3 i 2-6) i, malgrat un 3-0, (5-6) no podien capgirar el marcador ni amb el Sarrià jugant amb dos menys després del 9-12: 11-14 de penal amb el temps esgotat.

Gutiérrez al contraatac feia el 16-20 a l’11 de la segona, però, entre els gols del central gironí Dídac Villar i les aturades del bielorús Pavel Miskevich, els locals empataven a 22 a 11 minuts i completaven el 8-1 final.