Més esport

Mirambell no millora en la tercera baixada de tobogan i acaba el 24è en els Jocs de Pequín

No ha entrat entre els vint millors i no disputarà la mànega final

Ander Mirambell no ha pogut entrar entre els 20 millors en la tercera baixada del tobogan i ha posat punt i final a la seva participació en els Jocs de Pequín, ja que no disputarà la quarta i darrera mànega en que es decidirà el títol i les medalles. El pilot català ha finalitzat en la 24a plaça de 25 participants en els seus quarts Jocs Olímpics. En la tercera baixada Ander Mirambell ha fet el seu millor temps amb 1:02.34, i això l’ha portat a un registre acumulat de 3:08.15. El català s’ha quedat a 2.41 segons de la 20a posició que ha estat pel canadenc Blake Enzie amb 3:05.34. Ander Mirambell, de 38 anys i que disputa els seus quarts Jocs, no ha pogut millorar el seu millor resultat en una cita olímpica que va ser la 23a plaça l’any 2018 a PyeongChang.

La medalla d’or l’ha guanyat l’alemany Christopher Grotheer amb 4:01.01, que ha superat per 66 centèsimes el seu compatriota Axel Jungk (4:01.67). El xinès Wenganf Yan ha completat el podi (4:01.77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)