Esquí

Quim Salarich lluitarà per estar entre els quinze millors en l’eslàlom

L’osonenc competirà en els Jocs de Pequín aquesta propera matinada

Quim Salarich lluitarà per estar entre els quinze primers en l’eslàlom dels Jocs de Pequín que disputarà aquesta propera matinada. L’esquiador osonenc ha explicat que se sent còmode i que el seu objectiu és “quedar entre els 15 primers”. Quim Salarich ha explicat “És una carrera molt important per a mi, més assequible per als outsiders. Per tant, és una oportunitat i cal aprofitar-la”. L’esquiador de Malla, de 28 anys, sortirà amb el dorsal 29 dels 88 participants en la primera baixada que començarà demà a les 3.15 hora catalana. La segona mànega que decidirà el títol i les posicions finals serà a les 6.45 h.

Aquesta serà la seva segona participació en uns Jocs, ja que va estar presents en els de Pyeongchang l’any 2018 en que va quedar fora en la segona mànega. “Tinc l’experiència de fa quatre anys i en aquests Jocs els objectius són diferents. Arribem amb un nivell força bo, donaré el cent per cent, i a gaudir-lo” ha comentat l’osonenc, que ha afegit: “Donaré el millor de mi i tot el que sigui millor que l’objectiu marcat, serà benvingut i estaré agraït i satisfet, després de tota la feina que he fet fins ara.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)