Esquí

Quim Salarich cau i queda eliminat en la primera mànega de l’eslàlom a Pequín

L’osonenc ha començat fort i ha fet el millor registre en el primer parcial

Quim Salarich ha quedat eliminat en la primera mànega de l’eslàlom dels Jocs de Pequín. L’osonenc ha caigut en la part alta del recorregut quan portava uns quinze segons de cursa al relliscar en una porta. Quin Salarich, que ha sortit amb el dorsal 29, ha començat molt fort la prova i en el primer parcial cronometrat ha marcat el millor temps per davant fins i tot de l’austríac Johannes Strolz que ha sigut el més ràpid en la primera baixada (53.92).

L’esquiador de Malla, de 28 anys, ha explicat com ha anat la prova: “Les sensacions eren molt bones, veníem amb molta gana, sabíem que érem molt competitius aquests dies. He sortit a tope, molt fort, molt be, a un ritme molt còmode i en un canvi m’he inclinat una mica i aquesta neu no perdona. Una pena perquè estava allà. Crec que en el primer parcial anava primer. Em quedo amb un regust agredolç. Ho he intentat i he donat el millor de mi mateix.”

El títol olímpic de l’eslàlom l’ha guanyat el francès Clement Noel gràcies a la seva gran segona baixada en la que ha remuntat des del sisè lloc que havia aconseguit en la primera. El francès, de 24 anys i quart en els Jocs del 2018, ha fet un temps total de 1:44.09 i ha superat per 61 centèsimes l’austríac Johannes Strolz que havia sigut el millor en la primera baixada. Johannes Strolz havia guanyat fa uns dies el títol olímpic de la combinada. Ha completat el podi l’actual campió mundial, el noruec Sebastian Foss-Solevaag a 70 centèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)