Handbol

Un punt és un punt

Handbol. El Sarrià tanca la primera fase de la lliga amb l’oportunitat d’entrar al grup de permanència amb 6 punts, un més dels que té ara

L’últim partit de la primera fase de la lliga, aquest dissabte al pavelló de la UES (19 h), suposa una finestra d’oportunitat per a l’equip de Josep Espar, ja que si guanya contra el Ciudad Real i l’Eivissa supera el Sant Quirze a la mateixa hora –aquesta jornada, com l’anterior, és amb horari unificat– seran els castellans en lloc dels balears els que completaran la nòmina d’equips que lluitaran per no baixar juntament amb els cinc pitjors de l’altre grup. El Sarrià és cuer amb 5 punts, dels quals 4 els té assegurats per a la fase següent i el cinquè és el que arrossegaria de l’empat a 29 amb l’Eivissa del febrer.

El Ciudad Real, que va guanyar el partit de la primera volta per 30-24, arriba a la cita acompanyat d’una de les seves penyes d’animació, La Batalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)