El Sarrià empata contra el Ciudad Real en un final boig (24-24)

El Sarrià ha demostrat que està a punt per afrontar la fase de permanència completant un bon partit contra el Ciudad Real (24-24), que ha tingut el partit guanyat en la segona part (12-18) però que no ha sabut aturar la rauxa dels sarrianencs en els minuts finals.

Teixidor ha fet el 24-23 a 10 segons del final després d’una gran aturada d’Aleix Toro. Els visitats, però, han volat cap a la porteria rival i a cinc segons han fet l’empat. Pórtulas també ha sortit disparat per buscar el triomf i ha marcat, però els àrbitres han considerat que el gol era fora de temps.

Amb aquest resultat el Sarrià passa amb cinc punts a la fase de permanència. El Ciudad Real també haurà de lluitar en aquest mateix grup però amb un marge de seguretat més gran. El retorn de Mariscal ha estat clau en la millora de l’equip, que ha patit una davallada en els primers minuts de la segona part, quan s’ha estat deu minuts sense marcar. El suport del públic, en aquest sentit, ha estat clau per aixecar l’equip i a partir d’un parcial de 4-0 el partit ha canviat completament. Lozano (6 gols), que ha acabat amb un fort cop, i Mauro (5) han estat els màxims golejadors del Sarrià.