Tennis

Nadal guanya Medvédev i lluitarà pel títol d’Acapulco contra Norrie

El manacorí supera al rus en la semifinal per un doble 6-3

Rafael Nadal ha derrotat el rus Daniïl Medvédev en la semifinal del torneig d’Acapulco i lluitarà pel títol contra el britànic Cameron Norrie. El manacorí, quart cap de sèrie, ha superat per un doble 6-3 al primer favorit i proper número u mundial a partit de dilluns. Rafael Nadal ha guanyat els punts claus en el primer set i ha salvat fins a onze punts de trencament en la segona mànega. El rus no s’ha mostrat consistent en el seu joc, fent gran punts i un bon joc, però també moltes errades no forçades. Un trencament en el quart joc ha donat avantatge al manacorí en el primer set i l’ha sabut mantenir. En el segon s’ha situat amb un 2-0 i un nou break en el darrer joc l’hi ha donat la victòria.

En la final del torneig mexicà Rafael Nadal s’enfrontarà a Cameron Norrie, sisè favorit, que ha derrotat per un doble 6-4 al grec Stefanos Tsitsipas, el tercer cap de sèrie. Aquesta serà la cinquena final del manacorí a Acapulco i buscarà el seu quart títol (2005, 2013 i 2020).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)