Esquí

Impressionant vuitè lloc

Esquí alpí. Quim Salarich fa el millor resultat de la seva carrera en l’eslàlom de la copa del món de Garmirsch-Partenkirchen

Els crits d’alegria i felicitat que va fer Quim Salarich quan va arribar a la meta en la segona baixada de l’eslàlom de la copa del món de Garmirsch-Partenkirchen reflectien perfectament l’espectacular resultat que acabaria aconseguint. L’osonenc va finalitzar en una impressionant vuitena posició i va signar el millor resultat de la seva carrera amb aquest top 10, una fita històrica. Fins ara la seva millor posició eren dues quinzenes places en la copa del món aquesta mateixa temporada.

Quim Salarich va fer un temps total d’1:47.25 en les dues baixades i es va quedar a només a 1.11 de la primera posició, que va ser per al noruec Henrik Kristoffersen amb 1:46.14. El segon lloc a 14 centèsimes va ser per al suís Loic Meillard. En la primera mànega l’osonenc va sortir amb el dorsal 50, va fer el 13è temps amb 54.66 i es va quedar a 1.20 del millor registre que va marcar el suís Tanguy Nef (53.46), que en la segona mànega va quedar fora quan buscava el triomf. En la segona baixada Salarich va marcar 52.59, que al final va ser el vuitè millor temps de la segona mànega. El basc Juan del Campo també va disputar la segona baixada i va finalitzar en el 25è amb 1:50.65. L’esquiador de Malla i el de Bilbao disputaran avui un segon eslàlom a les mateixes instal·lacions i buscaran un altre gran resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)