Esquí

Històrica setena plaça de Quim Salarich en el segon eslàlom de Garmisch

L’osonenc fa una primera baixada impressionant amb un quart lloc, i al final millora la vuitena posició de dissabte en la copa del món

Quim Salarich continua amb els seus espectacular resultats en la copa del món i en el segon eslàlom de Garmisch-Partenkirchen en dos dies, ha finalitzat en una impressionant setena posició, que millora la vuitena que va aconseguir dissabte. L’osonenc ha tornat a fer el seu millor resultat la història i ha acabat amb un temps de 1:53.26 a només 60 centèsimes del guanyador. El primer lloc ha sigut el noruec Henrik Kristoffersen (1:52.66) que s’ha situat líder de la copa del món d’eslàlom.

El gran resultat de Quim Salarich s’ha gestat en la primera mànega on ha fet una gran baixada i ha aconseguit el quart millor temps amb 54.31, i s’ha quedat a una mica més de mig segon (0.55) del millor registre que ha marcat el suís Loic Meillard (53.76). En la segona baixada l’esquiador de Malla ha acabat el tretze (58.95) i això l’ha situat en la setena posició final.

El basc Juan del Campo ha fet el 27è temps (55.50) en la primera baixada i en la segona no ha pogut finalitzar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)