Tennis

Nadal derrota Norrie en la final d’Acapulco i suma el seu títol número 91

El manacorí s’imposa per un doble 6-4 al britànic i signa el seu millor inici d’any amb quinze partits guanyats

Rafael Nadal ha derrotat en la final de l’obert d’Acapulco el britànic Cameron Norrie –sisè favorit–, per un doble 6-4 i ha sumat el seu títol número 91 com a professional. El manacorí, quart cap de sèrie del torneig mexicà, ha començat amb algunes imprecisions la final però ha imposat el seu servei i desprès de fer un break en el cinquè joc ha decantat el primer set al seu favor.

El segon parcial ha sigut molt més disputat, amb alternatives, i malgrat trencar el servei del seu rival en el primer joc, Rafael Nadal ha cedit el seu en el segon. El Manacorí ha guanyat tres jocs consecutius a partir del 2-2, amb un trencament i el 5-2 ha estat insalvable pel britànic.

Amb aquest triomf Rafael Nadal ha encadenat tres títols en l’inici d’aquesta temporada 2022, el de Melbourne, el de l’Obert d’Austràlia i el d’Acapulco, i ha arribat a 15 partits guanyats de manera consecutiva, el seu millor inici de sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)