Futbol sala

L’Industrias venç el Manzanares i suma la tercera victòria consecutiva

Dos gols en mig minut en la segona meitat han decantat el partit

L’Industrias Santa Coloma ha sumat la seva tercera victòria consecutiva al derrotar per 2-0 el Manzanares en partit ajornat de a la 14a jornada. Els colomencs han sabut aprofitar les seves ocasions i han marcat dos gols en mig minuts en la segona meitat que han decantat el partit al seu favor.

La primera meitat cap dels dos equips ha pogut transformar les seves ocasions de perill en gols i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. Els colomencs han disposar de diverses oportunitats però no han acabat de tenir encert davant la porteria rival, mentre que el Manzanares també ha posat a prova al porter Borja.

L’Industrias ha sortit decidit en la segona meitat i en el minut 24 ha marcat dos gols en mig minut de diferència. Un xut de Drahovsky que ha refusat pel porter l’ha aprofitat David Peña per fer l’1-0, i després una assistència de David Peña ha permès a Drahovsky marcar el 2-0. El Manzanares ha fet un pas endavant i a sis minuts del final ha atacat de cinc sense porter. Els colomencs han tingut un parell d’ocasions per fer el tercer gol i sentenciar, una molt clara de Drahovsky que ha anat al pal, però han hagut de continuar treballant fins al final.