Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma venç el Xota (5-1) i jugarà els quarts de copa

L’Industrias Santa Coloma ha superat avui els vuitens de final de la copa derrotant a casa el Xota per 5-1 i jugarà els quarts de final el 8 o el 9 de març davant del Córdoba a partit únic i fora de casa. El gran partit del porter Borja Puerta i l’efectivitat ha catapultat els locals en els moments més compromesos davant d’un rival que ha inquietat en el segon temps. Els gols dels locals en el primer període els han fet Uri Santos, rematant a boca de canó una acció de David Álvarez, i Drahovsky, quan faltaven 24 segons per al descans. Per part dels navarresos, Fabinho ha rendibilitzat un contraatac molt ràpid (1-1). L’equip local ha notat el desgast físic en el segon temps i li ha tocat patir. Quan pitjor ho estava passant, però, David Peña amb un xut ras al primer toc en un servei de banda, ha revitalitzat els de Javi Rodríguez (3-1) marcant un gol absolutament clau. Xota ha atacat de cinc els últims vuit minuts, però el 4-1 de Khalid en una pèrdua ha sentenciat. Cardona ha arrodonit la victòria en una acció col·lectiva magistral.

Els altres encreuaments de la copa són Antequera-Ribera Navarra; Cartagena-Jaén i Viña Albali-Betis.