Atletisme

Vicente es classifica per al mundial de Belgrad

Atletisme. Ho ha sabut després de retirar-se per molèsties de la llargada en la prova de Madrid del circuit mundial. Mechaal és tercer en els 3.000 m

Maria Vicente estarà en el mundial de Belgrad de pista coberta en la prova del pentatló. L’atleta de l’Hospitalet estava pendent de les rivals i de la llista mundial i ahir es va confirmar que estava classificada. La notícia va arribar mentre disputava el míting de Madrid que va posar punt final al circuit mundial de pista coberta. La catalana va tenir un ensurt i es va retirar de la llargada perquè va notar molèsties a la cuixa esquerra. Després de fer nul en el primer salt, Maria Vicente es va tocar la part de dalt de la cuixa esquerra en la cursa del segon intent i ni tan sols va intentat saltar. Després ja no va tornar a fer cap més salt, la van visitar els serveis mèdics de la federació i divendres se li faran proves. Ella mateixa, però, va dir després que només havia estat un ensurt.

Adel Mechaal va acabar en la tercera posició dels 3.000 m, sense poder superar els corredors etíops que van ser primer i segon. La victòria la va aconseguir Selemon Barega, el campió olímpic de 10.000 m, amb 7:34.03, que va superar Lamecha Girma ajustadament (7:34.09). Adel Mechaal, que va notar el cansament del doblet del campionat d’Espanya, va ser tercer (7:35.26) i va superar en els darrers metres Mohamed Katir (7:35.73). Santi Catrofe va ser onzè amb7:52.27.

La veneçolana Yulimar Rojas, campiona olímpica, es va quedar a només dos centímetres del seu rècord mundial de triple (15,43) en guanyar amb un salt de 15,41 m. Només va fer dos salts vàlids, però en l’altre també va estar molt a prop del rècord, a vuit centímetres, en fer 15,35.

En els 60 m tanques l’escalenca Aitana Radsma va acabar setena amb 8.33, que és la seva marca personal, superant el seu anterior registre que havia fet en la semifinal amb 8.35. La vilafranquina Xènia Benach no va disputar la final, i en la semifinal havia marcat 8.11.

Guerrero es queda sense mundial

Esther Guerrero estarà entre un mes i mig i dos mesos de baixa i es perdrà el mundial de pista coberta de Belgrad. La banyolina es va lesionar en els darrers metres de la final de 1.500 m del campionat d’Espanya de pista coberta del cap de setmana i després de diverses proves el diagnostic és un trencament muscular al bíceps femoral/semitendinós de la cuixa dreta. Aquesta és la primera lesió important de la migfondista catalana, però en principi no alterarà la seva temporada a l’aire lliure. Esther Guerrero tenia mínima per al mundial tant en 800 com en 1.500 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)