Atletisme

Adel Mechaal lidera la representació catalana al mundial de Belgrad

Completen la llista Bernat Canet, Sara Gallego, Xènia Benach i Maria Vicente. Bernat Erta i Geena Stephens són a l’espera de l’acceptació del relleu espanyol de 4x400 m

El palamosí Adel Mechaal (New Balance), que inicialment figura inscrit tant en 3.000 com en 1.500 m, lidera la representació catalana en el mundial de pista coberta de Belgrad, que es disputa del 18 al 20 de març i que conformen un total de set atletes. Els altres convocats són Bernat Canet (60 m), Bernat Erta (4x400 m), Sara Gallego (400 i 4x400 m), Xènia Benach (60 m tanques), Maria Vicente (pentatló) i la gran novetat, la velocista terrassenca Geena Stephens (FC Barcelona), que és una de les cinc integrants del relleu de 4x400 m. Stephens va ser quarta en el campionat d’Espanya d’Ourense amb un millor registre personal de 54.18. De totes maneres, els integrants dels dos relleus encara figuren amb un asterisc. La Federació Espanyola d’Atletisme ha sol·licitat a World Athletics la seva inclusió en el campionat i resta a l’espera de la confirmació oficial.

Com ja se sabia, no apareix a la llista Esther Guerrero (New Balance), que en la final dels 1.500 m es va lesionar i dimarts va revelar el diagnòstic, trencament complet del tendó comú del bíceps femoral amb el semitendinós de la cuixa dreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)