Natació

Belmonte torna a la competició després de set mesos en el Trofeu CN Sabadell–Memorial Paulus Wildeboer

La vuitena edició es disputa aquest cap de setmana

Un dels grans atractius del Trofeu CN Sabadell – Memorial Paulus Wildeboer que es disputa aquest cap de setmana és el retorn de Mireia Belmonte a la competició set mesos després dels Jocs Olímpics de Tòquio. Serà la vuitena edició del torneig que porta el nom de l’entrenador Paulus Wildeboer que va dirigir el CN Sabadell durant 24 anys i que va morir el 2014. La campiona olímpica badalonina no competia des de l’agost del 2021 quan va ser quarta en els 400 metres estils dels Jocs de Tòquio. Demà torna a saltar a la piscina per disputar els 400 m lliure. En el mes de gener ja va tornar als entrenaments en el CAR de Sant Cugat després de finalitzar la seva etapa amb el seu entrenador Fred Vergnoux.

La llista d’inscrits del Memorial Wildeboer té altres noms molt importants i és el millor dels darrers anys amb la presència de Jéssica Vall, Cata Corró, Àfrica Zamorano, Joanllu Pons, Cèsar Castro, Lidon Muñoz i Marina García, entre d’altres. La representació internacional té a l’italià Lucca Doto al nedador més destacat juntament amb diversos clubs francesos com el Canet o el Dauphins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)